Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Profil

Avance er en moderne og professionel indkøbsforening der er erhvervsrettet fiskeriet og alle fagrelaterede servicevirksomheder på havnen i Hvide Sande, samt til kunder i øvrigt der også fristes af Avances fordelagtige indkøb og bredde udvalg i de 2000 m2 store butiks – og lagerhaller.

Fagligheden og servicen vægter tungt når der handels med Avance, enten det er ved telefonopkald, personlig betjening i butikken eller på netbutikken. Alle produkter er specielt og nøje udvalgt efter bedste pris og kvalitet princippet. Sammenholdt med ”kunden altid i centrum” konceptet, giver dette optimal sikkerhed for ”mest for pengene.”


Butik

Med et professionelt kundesegment, hvor kravs specifikationerne til produkterne er høje og målet er holdbarhed og effektivitet, er sortimentet omhyggeligt udvalgt. Udstillingen og opbevaringen på vores butikslager, sikre en omkostningsbesparende håndtering som resulterer i en til enhver tid konkurrencedygtig pris. Varesortimentet spænder vidt fra kæder og kroge til garn og fortøjninger samt beklædning og værktøj til isenkram og rengøringsartikler både til erhvervskunder og private kunder.


Aktiviteter

Forretningen står aldrig stille, der udvikles til stadighed nye tiltag for markedsføringen af Avance. Deltagelse i messer og lokale udstillinger samt attraktive udsalg som containersalg og statussalg, giver Avance et aktivt indtryk og binder kunderne tættere til indkøbsforeningen, således grundideen med ”bedste køb til prisen” for indhold.

Med en erfaring der strækker sig over mere end seks årtier bestræber Avance sig til stadighed at udvikle sig og uddanne sig i forhold til en højteknologisk og travl hverdag for kunderne. Med kundetilpasset åbningstider og en ny netbutik der er åben 24 / 7 er vi altid klar med råd og vejledning, så kunden altid opnår den optimale løsning.

 

Medarbejdere

En fast stab af medarbejdere står klar til at hjælpe dig med kvalificeret rådgivning og vejledning, når det drejer sig om indkøb til fiskerierhvervet.

Jørgen Enevoldsen
Forretningsfører

Minna Bank Kristensen
Ekspedient

Bestyrelse

Indkøbsforeningen Avance drives af en bestyrelse på fem personer.

Kurt Adsersen
Formand

BRAND & CLIENTS