Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Redningsveste

Redningsveste

Redningsveste er et must når du er ude at sejle, uanset er om det er til fritids sejlads eller erhvervs sejlads er sikkerheden og dermed redningsvesten vigtigt. Avance ligger på havnen i Hvide Sande og vores ansatte har mange års erfaring i både og sejlads. Vi ved alt om redningsveste, og hjælper dig meget gerne hvis du har nogle spørgsmål.

Siden 1992 har det været lovpligtig at der skal være én redningsvest pr. person ombord på båden. Det er vigtigt at du har en redningsvest der passer i pasform og til din vægt. Vi forhandler to typer af redningsveste:

Almindelig redningsvest

Den almindelige redningsvest er udformet med opdrifts indhold, syet ind i selve redningsvesten. Den almindelige redningsvest kan være med eller uden krave. Især til børn kan kraven være en fordel, ryger man i vandet og er bevidstløs, hjælper kraven til at holde hovedet oppe. Den almindelige redningsvest er væsentlig større end den oppustelige, og den kan derfor være til ulempe hvis man bruger den til erhverv.

Oppustelig redningsvest

Den oppustelige redningsvest fylder meget lidt, og er nemt at gå rundt med, selv i snævre områder. Den oppustelige redningsvest indeholder en luftpatron, som ved kontakt med vand aktiveres, og puster redningsvesten op automatisk uden at man skal aktivere noget.  Den oppustelige redningsvest er klart at anbefale til erhverv og andre der udføre en aktiv rolle på vandet.

Tabel  Liste 

Tabel  Liste 

BRAND & CLIENTS